HemStöd vår verksamhetGe en gåva

Ge en gåva

Ge en gåva som privatperson

Vi tar främst emot donationer i form av pengar eller presentkort. Om vi är i behov av kläder, leksaker eller andra föremål annonserar vi det på våra sociala medier.
Om du vill donera pengar som privatperson kan du göra det via Plusgiro 742118-3 eller via Swish till 123 69 02 118. Märk betalningen med ”Gåva”.

Företag och organisationer

Vill ditt företag eller din organisation bidra till vår verksamhet? Vi tar gärna emot både stora och små donationer. Ni kan ge er gåva via Plusgiro 742118-3 eller Swish till 123 69 02 118. Om ditt företag eller organisation vill synas som sponsor på hemsidan är minsta möjliga belopp 5 000 kronor. Mejla i så fall över er logga till oss så lägger vi upp den på hemsidan.

Om ni inte vill donera pengar men gärna vill bidra på något annat sätt tar vi gärna emot exempelvis presentkort på upplevelser. Sådana gåvor uppskattas mycket av de kvinnor och barn som vi kommer i kontakt med. Kontakta oss gärna via mejl till info@uppsalakvinnojour.se vid intresse.

Långsiktiga samarbeten

Vill ditt företag etablera ett långsiktigt samarbete med oss för att bidra till kampen mot mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer? Skicka ett mail till info@uppsalakvinnojour.se så bokar vi ett möte!