HemAktuelltLediga jobb

Lediga tjänster

Uppsala Juridikjour

Jurist med erfarenhet av processrätt

Vi på Uppsala Kvinnojour söker efter en biträdande jurist som är redo att leda juridiskt arbete med verklig påverkan, med inriktning mot familjerätt och erfarenhet av att föra processer i domstol. Om du delar vår passion, kvinnors rättigheter och att bekämpa mäns våld mot kvinnor, då är du precis den vi söker! Vi erbjuder en härlig arbetsplats där du som jurist kan växa, stödja andra och verkligen göra skillnad, samtidigt som du aktivt driver opinion för kvinnorättsfrågor.

I rollen som familjejurist hos oss på Uppsala Kvinnojour kommer du att leda det juridiska arbetet samtidigt som du stödjer utsatta kvinnor. Du kommer även att handleda ideella juriststudenter, leda arbetet med juridikjouren och hålla juridiska föreläsningar om våld i nära relationer och mäns våld mot kvinnor.

Läs mer och sök jobbet här!

Vill du engagera dig i arbetet mot mäns våld mot kvinnor?

Hos oss kan du engagera dig på flera olika sätt. Du kan vara boendestödjare för kvinnor och barn på våra skyddade boenden, vara med och driva vårt viktiga utåtriktade arbete runt om i Uppsala eller vara med i vår juridikjour och ge juridiskt stöd till våldsutsatta kvinnor. Ditt engagemang hos oss gör skillnad.

För att arbeta ideellt hos oss behöver du gå vår grundutbildning som vi håller i januari varje år.

OBS! Sista anmälan är den 24 november!

Läs mer och sök till vår grundutbildning här!