Lediga jobb

Uppsala Kvinnojour söker en feministisk kommunikatör!

Som kommunikatör på Uppsala Kvinnojour får du möjlighet att arbeta kreativt och pedagogiskt med livsviktiga feministiska frågor. Du ges stort utrymme att forma dina arbetsuppgifter efter dina egna styrkor och intresseområden, och du får en unik möjlighet att delta i den spännande utvecklingsfas som föreningen just nu befinner sig i!

Kommunikatören ansvarar för jourens utåtriktade arbete, samt vissa administrativa uppgifter. Kommunikatörens huvudsakliga uppgifter består av att skapa innehåll till våra sociala medier och hemsida, föreläsa om mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer, producera och formge digitalt och tryckt material, samt planera och genomföra digitala och fysiska event.

Du som söker tjänsten som kommunikatör är en engagerad feminist med kunskap om mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer. Du är en stilsäker skribent, och kan arbeta både med längre, komplexa texter och korta, enkla captions. Du vill arbeta med feminism i praktiken, och besitter den kunskap som behövs för att kunna göra detta!


Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Uppsala Kvinnojour är en förening där en mångfald av perspektiv, erfarenheter och kompetenser bidrar till verksamheten, och vi ser gärna en bredd bland de sökande. Vi välkomnar kvinnliga sökande till tjänsten, då verksamhetens målgrupp främst utgörs av kvinnor som blivit utsatta för våld av män.

Du hittar hela annonsen här!

Sista ansökningsdag: 31 januari.