Ge en gåva som privatperson

Vi tar emot både fysiska saker och pengar i gåva till de kvinnor som vänder sig till Uppsala kvinnojour för hjälp. Om du vill donera kläder eller andra saker måste du först kontakta oss via mejl på info@uppsalakvinnojour.se. Eventuella gåvor måste alltid vara både hela och rena. Det är inte alltid vi har möjlighet att ta emot saker då vi inte har någonstans att förvara dem.

Om du vill donera pengar som privatperson kan du göra det via Plusgiro 742118-3 eller via Swish till 123 69 02 118. Märk betalningen med gåva.

Företag och organisationer

Vill ditt företag eller din organisation bidra till vår verksamhet? Vi tar gärna emot både stora och små donationer. Ni kan ge er gåva via Plusgiro 742118-3 eller Swish till 123 69 02 118. Om ditt företag eller organisation vill synas som sponsor på hemsidan är minsta möjliga belopp 1000 kronor. Mejla i så fall över er logga till oss så lägger vi upp den på hemsidan.

Om ni inte vill donera pengar men gärna vill bidra på något annat sätt tar vi gärna emot exempelvis presentkort på Fyrishov, Leos lekland, Turbo eller bio. Även sådana gåvor uppskattas mycket av de kvinnor och barn som vi kommer i kontakt med. Kontakta oss gärna via mejl till info@uppsalakvinnojour.se vid intresse.